Sportmar – Grill, Vinarija, Sport&Fun Park, Rent

O nama

Restaurant Njivice Grill Sport

Sportmar d.o.o. je mala obiteljska tvrtka osnovana 2004. godine, sa sjedištem u Njivicama na otoku Krku. Osnivači tvrtke su sportaši i dugogodišnji sportski djelatnici, braća Predrag i Nenad Mihaljević, koji su po dolasku u Njivice uočili da prekrasnom turističkom mjestu kronično nedostaje sportskih, rekreativnih, i svih drugih zabavnih sadržaja namijenjenih turistima. Zaredale su investicije, a sa desetogodišnjim odmakom slobodno se može reći da su turističke Njivice zahvaljujući, između ostalih i tvrtki Sportmar d.o.o., postale mjesto koje može ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih gostiju.

Djelatnost tvrtke je isključivo sezonskog karaktera tako da broj zaposlenih varira, a u punom pogonu tvrtka zapošljava oko 20 djelatnika.

Svi zaposleni posvećeni su ispunjenju zamisli i visoko postavljenih ciljeva, a najvažnija odrednica je zadovoljan gost i prijateljski odnos sa svakim pojedincem, zbog čega se svakodnevno radi na podizanju kvalitete usluga.

Želja je vlasnika i nadalje razvijati postojeće uslugu u turizmu te inplementirati najnovije trendove tržišta, a ujedno u radne procese uključiti i ostale odgovorne članove obitelji.

Osim orijentacije prema sportu i zabavi tvrtka je tijekom godina razvijala i druge uslužne djelatnosti, tako da se današnje poslovanje sastoji od slijedećeg:

UGOSTITELJSTVO

Zalogajnica “SPORT”, Primorska cesta b.b., Njivice

TRGOVINA

Točiona vina “TRS”, Pod placu 1.

SPORT & FUN PARK

 Bunggee trampolin, Space curl, Mini golf, Badminton, Stolni tenis, idr.

IZNAJMLJIVANJE

Rent-a-Boat, Rent-a-Scooter, Rent-a-Bike

USKORO!!!

Turistički ribolov:

http://sportmar.hr/turisticki-ribolov/

 

Hvala svima koji koriste naše usluge!

Vaša Sportmar obitelj.

🙂