Sportmar – Grill, Vinarija, Sport&Fun Park, Rent

GRILL “Sport” – Njivice

Restaurant – Zalogajnica “Sport” Njivice

Smješteni smo u obalnom dijelu Njivica, u blizini Kampa Njivice, između hotela “Beli Kamik” i “Jadran”. Okruženi smo terenom za mini golf i mnogim drugim sportskim i zabavnim sadržajima, a vrlo lako ćete nas pronaći i po neodoljivom mirisu ukusnih jela sa roštilja!

Dođite i oduševite vaša osjetila tradicionalno pripremljenim jelima sa prirodnog GRILL-a na drveni ugljen. Naši vrijedni kuhari sva jela spremaju ispred vas što Vam ulijeva dodatnu sigurnost i povjerenje, a miris svježe ribe ili mesa sa GRILL-a, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ističemo se po kvalitetnim svježim namirnicama lokalnih ribara i proizvođača, a naše povoljne cijene omogućuju Vam da bez grižnje savjesti uživate u izboru svježe jadranske ribe, ali i svježeg mesa s kojim nas dnevno opskrbljuje mesnica domaćeg mesara Petra Vukelića!

DSC05395Od morskih plodova nudimo jednostavno pripremljenu, zdravu i povoljnu plavu ribu, srdelu i skušu s gradela, zatim kotlete od tune, kvalitetnu bijelu ribu brancina, a tu su i uvijek  popularne lignje pržene ili pečene na ploči.

Ako je vaš današnji odabir meso, moramo se pohvaliti da nam gosti na specijalitete s roštilja dolaze iz udaljenijih dijelova Krka! Tradicionalna priprema čevapčića, kotleta, domaćih kobasica, piletine, hamburgera …obilne i slasne porcije….probajte, naši gosti kažu da je kod nas najbolji grill u Njivicama, sigurni smo da ćete nam se i vi opet vratiti!

Uz dobar GRILL naravno ide i dobro pivo, ili preciznije najbolje Hrvatsko pivo – Ožujsko pivo, a ljubiteljima vina s ponosom nudimo pažljivo odabrani izbor kvalitetnih Hrvatskih vina u rinfuzi. Za vino kuće odabrali smo autohtonu Zlatnu Vrbničku Žlahtinu ponos otoka Krka i cijele Hrvatske, a tu je naravno i ukusni crni istarski Cabernet Souvignon te osvježavajuća zlatno-žuta slavonska Graševina. Sva nabrojana kvalitetna vina možete popiti sa potpunim užitkom bez i malo straha od glavobolje 🙂 i to za samo 70,00 kuna po litri!

Dođite i uvjerite se! Šum mora uz skladan miris ljeta i specijaliteta sa GRILL-a u debeloj hladovini šume, prava su  kombinacija za potpuno uživanje!!!

RADNO VRIJEME: 09:00 – 24:00

Kod nas se u dobroj hrani može uživati i tijekom najtoplijih sunčanih dana jer se hrana poslužuje na ugodnoj terasi smještenoj u cjelodnevnom hladu hrastove šume, i svakako je bez premca u Njivicama, a i puno šire! Terasa Grilla Sport je besplatna internet zona (FREE WI-FI HOTSPOT)

Dobrodošli, očekujemo vas na adresi: Primorska cesta b.b., 51512, Njivice, Hrvatska

MOŽDA ĆE VAS U NJIVICAMA JOŠ ZANIMATI:

      Najam PLOVILA, SCOOTERA, ILI BICIKALA:      
http://sportmar.hr/for-rent/
 
Sport, rekreacija i zabava za cijelu obitelj:
http://sportmar.hr/sport-fun-park/
 
 
 
 
 

Hvala što koristite naše usluge!

 Vaša Sportmar obitelj!